Leirskolestedet

HVORFOR VELGE FEVIK MARITIME LEIRSKOLE

F evik Maritime Leirskole ble etablert på begynnelsen av 1980-tallet.

Helt fra starten har det vært stor pågang av klasser som har gjennomført sitt leirskoleopphold her. De aller fleste skolene som besøker oss, blir abonnenter, d.v.s. faste brukere.

Fevik Maritime Leirskole ligger vakkert til ved vannkanten i Fevikbukta, midt i hjertet av den Sørlandske skjærgården. Fevik hører til Grimstad kommune. Til Grimstad by er det 8 km mot vest. Til Arendal by er det 12 km mot øst.

Stedet representerer et typisk skjærgårds- og Sørlandsmiljø. I gamle dager var Fevik videnkjent for sin skipsbyggings-kompetanse. I dag er vel stedet mest kjent som et attraktivt sommerferiemål.

Foruten et gjennomarbeidet og attraktivt pedagogisk tilbud, kan vi tilby en svært velutbygget og godt utstyrt leirskole. I tillegg til et stort grøntareale og egen idyllisk sandstrand, er det bygget et betydelig bryggeanlegg til glede for både funksjonshemmede og funksjonsfriske elever.

Fevik Maritime Leirskole har et motivert og kvalitetsbevisst personale som ønsker å gi gjestende elever og lærere et hyggelig, lærerikt og opplevelsesrikt leirskoleopphold.

Leirskolen er godkjent av Hovedutvalg for undervisning i Grimstad og anbefalt av og tilknyttet Norsk Leirskoleforening. Undervisningen blir ledet av lærere ansatt av Grimstad kommune.

Driftsår

Vårsesongen starter i siste halvdel av mars ogvarer til St.Hans.

Høstsesongen begynner i midten av august og slutter ca. 10. november.

Vanligvis kommer det tre klasser om gangen.

Leirskoleuka

Et leirskoleopphold varer i 5 dager; fra mandagt.o.m. fredag. I forbindelse med helligdager og ferier kanoppholdsdagene endres, f.eks. f.o.m. søndag t.o.m. torsdag.

© 2004 Fevik Maritime Leirskole. Webdesign av Layart Creative, www.layart.com, e-post: post@layart.com, vennligst les vilkår og rettigheter