FRITIDSAKTIVITETER

UTE

Fiske

Med en leirskole beliggende ved havkanten, sier det seg selv at det er ypperlige muligheter til å fiske i fritiden. Som tidligere nevnt, kan elevene ha med eget fiskeutstyr. Det vanligste er å benytte kastestang, stang med krok og agn eller bunnsnøre.

Kastestang er svært populært. Øv gjerne litt på forhånd, og se til at utstyret er i orden. Elevene kan også disponere robåtene til bl.a. fisking i fritiden. Under de organiserte fiskeøktene holder leirskolen alt fiskeutstyr som trengs.

Krabbefiske

Krabbefiske er kjempepopulært. Vi har mange krabbestenger, og her har alle muligheter til fangst!

Ballspill

Det er muligheter for ballaktiviteter på leirskoleområdet.

Bading

Fevik Maritime Leirskole har en idyllisk, langrunn sandstrand. Bading skjer fra denne stranden og til bestemte tider i fritiden under oppsyn av voksne.

INNE

Spill

Vi har bordtennisrom og spill til utlån. Elevene kan selvsagt ta med egne spill til bruk i leiligheten der de bor.

Diskotek

Dersom det ønskes, kan elevene ha diskotek etter kveldsunderholdningen.

Kiosk

Kiosken holdes åpen ca. en time hver dag ettermiddag. Vareutvalget inneholder blant annet postkort og frimerker, telefonkort, film, mineralvann, sjokolade, is, kjeks, toalettsaker og diverse fiskeutstyr. Svært populære er Fevik Maritime Leirskoles t-skjorte og "cap" som selges rimelig.

NB! Tyggegummi selges ikke og er heller ikke tillatt. Informèr elevene om dette.

Telefon

Telefonnummeret til leirskolen er 37 04 74 67. Det anbefales å ringe under måltidene og mellom kl. 20.00 og 20.45. Se dagsplan side 14. På dagtid er elevene vanskelig å få tak i pga. undervisning og uteaktiviteter.

Elevene har anledning til å ringe fra en kortautomat på leirskolen. Klasselærer får detaljert informasjon om bruken av denne.

Vi ber om at foreldrene blir oppfordret til å begrense telefonering til leirskolen.

Dagbok

Neste side

© 2004 Fevik Maritime Leirskole. Webdesign av Layart Creative, www.layart.com, e-post: post@layart.com, vennligst les vilkår og rettigheter